2nd domain to the existing user does not load

Have you discovered a bug? Tell us about it.
Post Reply
Chalipa
Posts: 22
Joined: Sun 19. Mar 2023, 04:03

2nd domain to the existing user does not load

Post by Chalipa »

I'm sure the cause of the problem is within KeyHelp



Server operating system + version
Debian 12.5 (64-bit)


Server virtualization technology used
KVM


KeyHelp version + build number
24.0 (Build 3220)


Problem description / error messages
I have added a domain i.e domain.com with the existing user and pointed it to www/domain2.com/ but now it's not loading. Firefox and safari are saying

The page isn’t redirecting properly

The first domain in the user is working fine which is pointed to www/domain.com/

Expected result
website should be loading

Actual result
website is not loading

Steps to reproduce


Additional information
User avatar
Alexander
Keyweb AG
Posts: 3842
Joined: Wed 20. Jan 2016, 02:23

Re: 2nd domain to the existing user does not load

Post by Alexander »

"The page isn’t redirecting properly" - This reads, as there is still an other server responsible for the domain.

Have you checked your DNS settings?
Is domain2.com resolving correctly to the KeyHelp server?
Have you waited 1 minute until all configurations have been updated?
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Alexander Mahr

**************************************************************
Keyweb AG - Die Hosting Marke
Neuwerkstr. 45/46, 99084 Erfurt / Germany
http://www.keyweb.de - http://www.keyhelp.de
**************************************************************
Chalipa
Posts: 22
Joined: Sun 19. Mar 2023, 04:03

Re: 2nd domain to the existing user does not load

Post by Chalipa »

Alexander wrote: Tue 2. Apr 2024, 09:08 "The page isn’t redirecting properly" - This reads, as there is still an other server responsible for the domain.

Have you checked your DNS settings?
Is domain2.com resolving correctly to the KeyHelp server?
Have you waited 1 minute until all configurations have been updated?
DNS for both domains are hosted with cloudflare and they are correctly being pointed to the server, and strangely domain1.com is working and domain2.com is not.

Yes, I have waited several minutes for configurations to be updated, but still same result.
User avatar
Florian
Keyweb AG
Posts: 1258
Joined: Wed 20. Jan 2016, 02:28

Re: 2nd domain to the existing user does not load

Post by Florian »

Hallo,

what is the extact error you get in the browser?
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Florian Cheno

**************************************************************
Keyweb AG - Die Hosting Marke
Neuwerkstr. 45/46, 99084 Erfurt / Germany
http://www.keyweb.de - http://www.keyhelp.de
**************************************************************
Chalipa
Posts: 22
Joined: Sun 19. Mar 2023, 04:03

Re: 2nd domain to the existing user does not load

Post by Chalipa »

Florian wrote: Tue 2. Apr 2024, 15:45 Hallo,

what is the extact error you get in the browser?
Hi,

Firefox:

https://jmp.sh/ZDxVFu4w

Safari:

https://jmp.sh/UXgOWcxK


I can provide you with keyadmin login details (if needed) to check.
User avatar
Florian
Keyweb AG
Posts: 1258
Joined: Wed 20. Jan 2016, 02:28

Re: 2nd domain to the existing user does not load

Post by Florian »

Hallo,

you have got a redirect loop, eg from http -> https -> http -> https and so on that never comes to an end. Use browser plugins lke "redirect path" or "Link redirect trace" to inspect the redirects on your website.
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Florian Cheno

**************************************************************
Keyweb AG - Die Hosting Marke
Neuwerkstr. 45/46, 99084 Erfurt / Germany
http://www.keyweb.de - http://www.keyhelp.de
**************************************************************
Chalipa
Posts: 22
Joined: Sun 19. Mar 2023, 04:03

Re: 2nd domain to the existing user does not load

Post by Chalipa »

I have that not enabled, and i used the plugin it didn't find anything


https://jmp.sh/tHCVqeJ5
User avatar
Florian
Keyweb AG
Posts: 1258
Joined: Wed 20. Jan 2016, 02:28

Re: 2nd domain to the existing user does not load

Post by Florian »

Sorry this is not helpful, it only shows the folders of your domain in Keyhelp.

I am talking about redirects. This is a common problem when using Cloudflare

PS: And please insert the screenshots in the text and not via an external URL
Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Florian Cheno

**************************************************************
Keyweb AG - Die Hosting Marke
Neuwerkstr. 45/46, 99084 Erfurt / Germany
http://www.keyweb.de - http://www.keyhelp.de
**************************************************************
Post Reply